Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na razie szczęśliwym posiadaczem stacji multimedialnej Eonon do mojego BMW. Jedyny większy problem, z jakim się borykam, to WYCISZANIE muzyki w trakcie koment NAVI. Ok, rozumiem jak się wyciszy i wróci po zaprzestaniu komendy. Ale u mnie wycisza się po każdej komendzie i każdy utwór mp3 słychać od początku dopiero po odegraniu całego utworu w tle po komendzie nawigacji.

Może zagmatwane, ale czego oczekuję: muzyka i NAVI mają działać jednocześnie - bez WYCISZANIA. Są jakieś apki, czy to tak musi być? Eonon jest na androidzie. Muzyki słucham z karty SD.

BMW 3, e46, 320 d, 150KM, 2.0 diesel, automat, M47N, 2004 r.
Opublikowano
Poszukaj w ustawieniach androida opcji Enable GPS Monitoring.
Kupię komplet felg styling 270
Opublikowano
Nie ma sprawy. Ja miałem u siebie ten sam problem ale ze stacją innego producenta. Generalnie kopalnią wiedzy o wszystkich stacjach z androidem są np. e46fanatics, i inne zagraniczne fora - warto je przejrzeć. Nie mam co prawda Eonona ale android to android więc jakbyś miał dalej problemy pytaj śmiało.
Opublikowano

Jeszcze raz dzięki.

Jedyny problem który mi się jeszcze przewija przez Eonona to radio. O ile jedynka, dwójka i Maryja są :-P to gorzej jest z innymi stacjami FM. Przy wyszukiwaniu jest ciągły dźwięk, jakby gdzieś mikrozwarcie było. Może to kwestia ustawień radia.

BMW 3, e46, 320 d, 150KM, 2.0 diesel, automat, M47N, 2004 r.
Opublikowano
Sprawdź podłączenie wzmacniacza anteny - tego który dostarczają z Eononem a jeśli go nie masz to spraw sobie takowy.