Skocz do zawartości

Aktualizacja mapy do nawigacji Road Map Europa Next z 2013r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam obecnie w F25 mapę europy Road Map EUROPA Next 2013-2 NBT_B13185A (Europa BMW Group 101123.3.117) i niestety nie ma chyba połowy nowych tras i jadę ciągle w polu :)

Chciałbym ja aktualizować. Czy są możliwości zrobienia tego poza ASO w warunkach domowych ładując ją z DVD? Gdzie mogę ja dostać. Widzę że są opisy na forum wersji 2015-2. Jestem laikiem w tych sprawach ale aktualizowałem mapę w moim poprzednim aucie A6. Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano
Jasne. Wpisze sobie w googla "BMW Navigation Update" i od razu dostaniesz kilka stron. Możesz zapłacić i ściągnąć 2015-2 (albo szukać po torrentach), ale do tego potrzebujesz też kod FSC pewnie. Też można grzebać albo zapłacić pare GBP, albo zł. Potem ściągasz ładujesz na pen-drive'a 32GB wtykasz i po 45min wszystko się samo zrobiło. Sam to ostatnio robiłem pierwszy raz i żadnym aucie które miałem nie robiło się tego w tak banalny sposób.
Opublikowano
  • Autor
Nie ma co szukać daleko napisz do moderatora Kruk.

Sam korzystam.

Dzieki za kontakt

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam czy jest ktoś ze śląska kto może pomóc zaktualizować nawi prof z 2012 na 2015? wielka prośba o info na priv
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
To się ma jak piernik do wiatraka. Aktualizację jak najbardziej możesz wykonać samodzielnie dysponując sprawdzoną mapą i odpowiednim kodem FSC. Serwisowi nic do tego na jakich mapach jeździsz.