Skocz do zawartości

Wymiana radia Bmw 330d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam do was pytanie ponieważ planuje zmianę zwyklego radia czyli

jRrm5p.jpg

Na radio oryginalne z bmw czyli

9rAqiP.jpg

I w związku z tym chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej co muszę kupić i ile to będzie kosztować czasu trzeba to dodatkowo przerabiać i w ogóle. Mam nadzieję że ktorys z szanownych kolegów już miał z tym Styczność i zna się na rzeczy i mi pomoże z góry dziękuję

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Mam mk4 w swoim aucie i jest ok, jak już było fabrycznie położone, ale w tych czasach funkcjonalność tego zestawu jest słaba. Jest navi, ale aktualizacje raz na rok. Żeby podłączyć telefon po BT trzeba dokupić kolejny sprzęt, tak samo jak telewizję, a żeby DVD na tym sprzęcie zobaczyć to się pewnie w 4.000 zł nie zamkniesz. Nie mówiąc już że całe auto trzeba rozpruć, żeby to położyć. Mp3 też nie posłuchasz. Kup nawet najdroższy zestaw typu Dynavin, a wyjdzie cię to taniej i będziesz bardziej zadowolony, bo wszystko ci będzie działać.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Dzięki. Po obliczeniach wychodzi na to że lepiej kupic dynavin za 2500zl nic oryginał za prawie 4000tys także różnica kolosalna. Dzięki koledzy za pomoc