Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów zamierzam się do kupna e46 330ci m-pakiet i chciał bym się poradzić na co patrzeć przy zakupie itp, lecz przeglądając co dziennie allegro, olx,oto moto co dzień utwierdzam się w przekonaniu że w Polsce nie znajdę nic ciekawego, i pytanie czy zna może ktoś kogo co sprowadza szwajcary itp mam do przeznaczenia około 30 tyś na zakup.
Opublikowano

mobile.de. lub coś podobnego, albo poszukaj na forum, od prywatnej osoby z FORUM :)

PS: Znam osoby, które sprowadzają tylko bemki, ale to głębsza rozmowa. Pozdrawiam

Tablice i różne olxy/ otomota sobie odpuść. Tam znajdziesz najwięcej szrotów. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zagadaj tu, podobno ma kilka 330ci:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=42249

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Greg witaj ! Powiadasz że

lecz przeglądając co dziennie allegro, olx,oto moto co dzień utwierdzam się w przekonaniu że w Polsce nie znajdę nic ciekawego, i pytanie czy zna może ktoś kogo co sprowadza szwajcary itp

Ci co sprowadzają ze Szwajcarii to też wystawiają ogłoszenia na tych portalach co piszesz .

Jak podasz hasło : Szwajcaria BMW to wujek google Ci podeśle to:

https://www.google.ca/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHFX_frCA561CA561&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=BMW+szwajcaria

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

]Ci co sprowadzają ze Szwajcarii to też wystawiają ogłoszenia na tych portalach co piszesz .

No tak tylko nie ich na nich tylko ja myślałem o czymś w stylu że jadę z gościem i wybieram jakie mi pasuje :D