Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba w Hondurasie ...

W preLCI pozostaje wyłącznie zakodowanie świateł na drogowych (http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=160325), montaż pasków led w atrapę zderzaka lub opcja najlepsza - wymiana reflektorów na LCI wraz z modułem świateł. To niestety jednak wiąże się z największymi kosztami.

Nie oczekuj po tych markerach piorunujących efektów jak w LCI lub a już tym bardziej F30, F10 itd. Zdjęcia na aukcji ewidentnie były robione w czasie zmierzchu i do tego idealnie z przodu. Z pod kąta w słoneczny dzień praktycznie tego nie widać. Popatrz na mój avatar. W lampie siedzą fabryczne żarówki a jarają się lepiej jak w LCI. Po prostu odpowiednio zrobione foto w garażu bez dostępu światła słonecznego.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zamiast ringów masz jeszcze takie coś ;

file:///G:/ŚWIATŁA%20LED%20DO%20JAZDY%20DZIENNEJ%20DRL%20BMW%20E90%20E91%20M-TECH%20FUNKCJA%20POZYCJI%20-%20Jafra%20-%20

Opublikowano
Dlatego zastanawiam się nad tym tematem z powodu posiadania reflektorów bixenonowych. Generalnie, żeby na nich "nie jeździć" jedyna opcją jest montaż "pasków ledowch" ?
Opublikowano
W e9x są tylko "bi" mogą być skrętne albo nie ale do rzeczy ,też miałem na uwadze ten problem żeby nie używać ksenonu,chociaż na krótkich dystansach a mianowicie do pracy mam 7km :D Ale z drugiej strony "paski led" wyglądają okrutnie!!
Opublikowano

Dokładnie mam bi-skrętne i nie chce ich marnować :D

Zastanawiam się jak rozgryść temat ledów, żeby fajnie wyglądało oraz żeby nie wydać na to fortuny :D