Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search:

Witam!

Mam taki szybki temat. Kolega zastanawia się nad kupnem e61 z 2004r listopad z rozbitym przodem? I tu sedno pytania! Czy kupno kpl przodu za 6500 ma sens? jeśli może kupić przód poliftowy z ksenonami za 8000 zł.

A chodzi o to czy nie bedzię kosmicznych problemów z lampami ksenonowymi bo w tej beni do kupienia są zwykłe lampy! bo blachy to wiadomo ze będą pasować.

Prosiłbym o najlepiej prostą odpowiedz czy można i jakie koszta będą z tym związanie, bo w piątek ma kurs do niemiec i nie wie co robić a cena atrakcyjna.

Opublikowano
Ja kiedyś kupiłem auto z rozbitym przodem :duh: :) .jedno jest pewne:więcej nie kupię :D . A było wszystko ładnie, pięknie, lekko dojechane a jak się rozebrało to potem przewody ,przewodziki,zbiorniczki,wtyczki,spinki i masa innych plastików które trzeba było kupić w serwisie plus moje godziny przy tym spędzone na pilnowaniu plus kasa za robotę to sumując wszystko,kupił bym całe :mrgreen: i to nie było bmw,a bmw to sam pewnie wiesz że tanie w częściach nie jest. Wspomnisz moje słowa jak do tych części co kupisz na przód czyli maska,zderzak,lampy,wzmocnienie czołowe, dorzucisz minimum jeszcze na te inne części z 4000zł w najlepszym wypadku o zdrowiu nie piszę :cool2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.