Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Autko ladne i fajnie wyposazone zastanawia mnie teoche fotel kierowcy-wyglada slabo.

Też mnie to zastanawia, wygląda na mocno wyeksploatowany. Może ktoś miał ciężką dupę?

Czy fotele sport w x3 są takie same jak w e46?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skora sie marszczy od wilgoci dlatego moze tak sie wydaje ze zmeczone,3 elementy do naprawy ,zdjecia slabej jakosci i wogole malo co pokazuja.Vin i do aso sprawdzic przebieg.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy fotele sport w x3 są takie same jak w e46?
NIE ! Fotel na ten przebieg wygląda aż za dobrze ! W X3 jest potrzebna troszkę inna technika wsiadania i wysiadania jak np w e46 żeby nie zniszczyć za szybko fotela sport :mrgreen:
Opublikowano
Przy wysiadaniu z wyższych aut trzeba się trochę zsunąć d*upą z siedziska co by nie mieć czarnych nogawek od progów :mrgreen:
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Technika wsiadania i wysiadania tzn :?: :shock:

Przecież masz X3 to powinieneś wiedzieć chyba że masz płaskie stołki. W osobówce wyjmujesz nogę sedząc i wychodzisz, w X3 nogi na ziemię nie postawisz siedząc na siedzeniu tylko musisz się przekręcić i "molestując" rant fotela wyskoczyć. Nie udawaj że nie wiesz o co mi chodziło... :8)

Przy wysiadaniu z wyższych aut trzeba się trochę zsunąć d*upą z siedziska co by nie mieć czarnych nogawek od progów

Właśnie tak :cool2:

Opublikowano
A jeszcze jak masz wystające nity na jeansach to "ło matko" - dlatego też prawdziwy kierowca bmw jeździ w dresach :mrgreen:
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Tak jest w tych fotelach o autach...potwierdzam i to nie jest głupie wytłumaczenie tylko dokładne.Inaczej się wysiada i tyle.
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco