Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przebieg do weryfikacji, auto w środku wygląda całkiem ładnie fotele nie sa pogniecione i powycierane. Wydaje mi się że kierownik obszyty i zmieniona gałka idrive na nowszą - to akurat rozumiem:) Poza tym kilka rysek, beznadziejne koło miejmy nadzieje że na lato jest jakaś 17 albo 18...noi fajny wg mnie kolor:) Jechac sprawdzić porządnie i brać:) Cena raczej norallna wg mnie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nawigacja wymieniona z buisiness na proffesional-to na plus.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli wymieniona nawigacja to robił to ktoś ogarnięty z BMW z tematem kodowania,programowania.

Aktywowane również światła do jazdy dziennej.

Jeśli nie masz daleko i kogoś ogarniętego do pomocy w oględzinach...

Opublikowano
Jak warto wolałbym cene ponegocjować i tych felg nie brac...wg mnie sa do kitu;/ Lepiej potarguj i kup coś z palety bmw ori a nie jakieś chromy czy Bóg wie co,,
Opublikowano

Auto zakupione :)

Przebieg potwierdzony w ASO, zrobiona pełna kontrola auta.

Niedługo się pochwalę w odpowiednim dziale.

Opublikowano

No i prawidłowo, pogratulować :)

Jakby zrobić podsumowanie ile tematów w tym dziale się tak kończy, to pewnie by wyszło w granicach błędu statystycznego

Opublikowano

Felunek Chiński, szkoda kasy lepiej kupić ORI.

Auto do Sprawdzenia przez duże S. U nas niestety powszechne jest to że ktoś zapożycza się na auto klasy Bmw E60 które to jeszcze nie tak dawno kosztowało naprawdę dużo i potem oszczędza na wszystkim na czym się da.

Opublikowano
[...]

Auto do Sprawdzenia przez duże S. U nas niestety powszechne jest to że ktoś zapożycza się na auto klasy Bmw E60 które to jeszcze nie tak dawno kosztowało naprawdę dużo i potem oszczędza na wszystkim na czym się da.

Weź przeczytaj ten wątek jeszcze raz dokładnie, a nie takie mądrości płodzisz. Pisze, że sprawdził w ASO i kupił.

Do autora tematu: bardzo mądre podejście do tematu. Znaleźć normalnie wyglądające auto, sprawdzić jak się da (ocena na forum, serwis) i kupić :cool2:

Opublikowano

Ok nie zauważyłem wpisu.

A ty kolego troszkę kultury może i zwykłej forumowej koleżeńskości bo będziesz sam tu swoje mądrości pisał.Temat skoro zakończony powinien być zamknięty.

Pozdr

Opublikowano
Felunek Chiński, szkoda kasy lepiej kupić ORI.

Auto kupione z kołami letnimi. Felga nie powala ale opona ładna- przejechane ma z 10tys, więc i tak cenowo się opłacało.

Za oryginalną ładną felgę trzeba dać 2-3 tys a do tego dochodzi jeszcze zakup opon.

Do auta dostałem plik faktur z ostatnich dwóch lat a nawet fakturę zakupową z Niemiec wraz ze zdjęciami ogłoszenia.

Więcej szczegółów dam w odpowiednim dziale i miejscu czyli galeria E60 :) jak tylko znajdę więcej czasu.

Temat do zamknięcia w tym dziale.