Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka , przestały działać mi elektryczne lusterka , oraz tylnia podgrzewana szyba , bo wycierałem ja od środka na morko , i myślę ze mogło dojść do zwarcia i spalenia bezpiecznika , ale nie mam zielonego pojęcia gdzie możne on sie znajdowac , możne ktoś wysłać zdjęcie gdzie on się znajduje? lub jakaś dokładna rozpiskę . będę wdzięczny . Dzięki ! :) :mad2:
Opublikowano

za grzanie tylnej szyby odpowiadają bezpieczniki 6 i 23, za elektryczne lusterka bezpiecznik 24 w przypadku bocznych oraz 26 i 43 w przypadku środkowego samościemniającego

wszystkie znajdziesz w skrzynce bezpieczników pod maską, czarna skrzynka przy lewym kielichu

jednakże wątpię, żeby mycie tylnej szyby zaszkodziło, najłatwiej będzie wziąć miernik i schemat do ręki i podziałać, ale jeśli nie wiesz gdzie masz bezpieczniki to wątpię że dasz sobie z tym radę, więc pewnie bez elektryka się nie obejdzie

Opublikowano
Oki , a czy wszystkie bezpieczniki musza być włożone? bo to co widzę z moich to dyzo mam wogole nie włożonych , moim zdaniem powinno byc po wkladane , a samochod kupilem 2 mies temu , i duzo bezpieczników jak widzę wogole nie ma włożonych ..
Opublikowano
bo jak nie masz wszystkiego w wyposażeniu to masz puste miejsca po bezpiecznikach. Normalne że wielu brakuje. Im biedniejsze auto tym wiekszej ilości brakuje :)
szukam