Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=73&t=117891

Witam serdecznie wszystkich pozwolę sobie i tu poprosić o pomoc z moim problemem w e60 m54b22 a mianowicie mam problem ponieważ gdy jest zagrzany i dojadę do skrzyżowania i obroty spadają do 600 to zaświeca się czerwona kontrolka oleju.

Dało mi to do myślenia i Wymieniłem obydwa oringii w trzpieniu, wszystkie uszczelki kolo filtra i podstawy oleju, podstawę oleju z czujnikami również wymieniłem i nie dało to żadnego rezultatu ale co jest najciekawsze parę dni temu gdy była sucha droga mimo dużych dystansów pokonanych, przekręcania do czerwonego pola oraz stania w korkach nie działo się nic ani raz nie zaświeciła się kontrolka ale dziś gdy zakopałem się na śniegu chwile później zaświeciła się oraz ostatnio gdy umyłem auto zaczęła pojawiać się również kontrolka nie działającej kontroli trakcji , oraz centralka i wycieraczki zaczęły wariować :mad2:

Opublikowano

sprawdzałem aku ostatnio i gdy były wyłączone wszystkie światła itp pokazywało 14,8 a gdy załączyłem auto, xenony, radio itp to skakało między 14,5- 14,8

sprawdzałem moduły w bagażniku ale ani kropelki wody i zawilgocenia tam nie ma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.