Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na przyszłość.

viewtopic.php?f=68&t=120678

Witam uzytkownikow

Nie działają mi wycieraczki i spryskiwacze, sprawdzałem bezpieczniki, podłączałem już drugi moduł wycieraczek drugą manetkę i nadal nic.

Przyszła kolej na mechanizm wycieraczek ale jest pewien problem, po wykreceniu wszystkiego pokolei jak w instrukcjach na forum nadal nie moge go wyciągnąć.

Blokuje plastikowa oslona z napisem ABS ale nie widzę tam żadnych śrub do okrecenia a w google pomocy brak.

Wie ktoś moze jak się za to zabrać ? wrzucam zdjecie:

http://www.fotoszok.pl/upload/6290a5d7.jpg

Opublikowano
Mechanizm trzyma jedna śruba w środku myślę że odkręciłeś jeżeli tak to możesz ustawić mechanizm tak na połowie włącz manetką wycieraczki i włącz i szybko wyłącz kluczykiem powinno zrobić się luzniej i wyjdzie .Ja wymieniałem tydzień temu podobnie i u mnie blokowało sie i ten sposób się sprawdził .A jak nie działa ci silniczek to spróbuj porozpinać mechanizm
Opublikowano
o to chodzi ze silniczek w ogole nie pracuje przy probach zalaczenia z samochodu a mechanizm jest tak ustawiony ze węższy się nie zrobi ;/
Opublikowano
o to chodzi ze silniczek w ogole nie pracuje przy probach zalaczenia z samochodu a mechanizm jest tak ustawiony ze węższy się nie zrobi ;/

Może spróbuj rozpiąć