Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam wszystkich serdecznie czesto korzystam z tego forum jest ono bardzo udane, w końcu postanowiłem się zarejestrować ponieważ poszukuje inf odnośnie tego auta http://allegro.pl/bmw-330ci-m-pakiet-idealna-zamiana-i5030177637.html?source=mlt#thumb/6 gdzieś na forum znalazłem link z tym vinem ale poza rozkodowanie i jednym mało wymownym komentarzem nic nie znalazłem, odnośnie tego wyposażenia po vinie to czy nie powinno być tam wzmianki o m pakiecie? Pozdrawiam, dziękuję za inf za błędy czy jakiekolwiek nie do ciagniecia przepraszam Edytowane przez Wymiatacz_17
Opublikowano

Popraw tytuł wątku zgodnie z regulaminem.

Odnośnie auta: zderzaki m-pakiet, lotka na klapie i kierownica dołożone, kierunki przód nie ori, z tyłu oznaczenie modelu zamienione na jakże kozacki znaczek M.

P.S. Zenek, czy to nie Twoje stare auto przypadkiem? :norty:

Opublikowano

Wiesz co chyba nie miałem M pakietu w srebrnym kolorze :roll:

Zreszta 330ci miałem moze raz czy dwa w m pakiecie z tego co pamietam ,za duzo tych e46 :mad2:

Miałem takie napewno ale 320 ci .

Chyba ze on sam powsadzał te zderzaki ? Jezeli to by było moje jakies stare auto to bym brał za 18 bez zastanowienia .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zastępcza tabliczka znamionowa miażdży :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
:oops: było za szybko Edytowane przez 320SI
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To że jej wogóle nie ma, jest zastępcza i nie w tym miejscu gdzie to biedne auto miało w oryginale czyli na dole przedniego lewego fartucha nadkola :( nakleili tam gdzie miały je modele z 2001r.
Opublikowano
Takie miałem przeczucie,że coś nie tak stąd ten m pak i duża chęć sprzedającego do zamiany, teraz mam pewność żeby sobie odpuścić.