Skocz do zawartości

E46 328Ci WBABM51010JH34004 Zwoleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprawdz czy nie było już omawiane, coś mi znajomo wygląda.
Opublikowano
Zapytaj sprzedającego co sie działo z przodem, że ktoś na odwrót założył siłowniki maski
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Auto doinwestowane w stanie IDEALNYM!
Niech zainwestuje jeszcze w osłonę pod zderzak z przodu i wloty powietrza na tarcze hamulcowe w tym kundlu. To tylko 900zł :8) Strasznie zimno w tym Zwoleniu aż -40 :mrgreen: Reflektory przód to chinole, tylne w klapie także a'la polift. Pociągnął srebrzanką piasty kół i znaczek srs na kierownicy, obkupił się na giełdzie w Słomczynie w znaczki i stwierdził , doinwestowałem ! Ale sobie dawno już tak nie ulżyłem :mrgreen:
Opublikowano
Bo to TUNING jest ha ha :D
Opublikowano
  • Autor
Właśnie szukałem ale niestety nic nie widzę. A temperatura faktycznie, aż dziw że odpala :shock:
Opublikowano
Może uda się go sprzedać, dopóki 2 nie wejdzie na licznik. Znów trzeba będzie szafę cofać :D
Opublikowano
Auto doinwestowane w stanie IDEALNYM!
Reflektory przód to chinole, tylne w klapie także a'la polift.:

W dodatku prawa tylna zalewa woda.

Opublikowano

Wejdz kolego w aukcje e60 poniżej to odechce się Tobie szukać full wypasu'' mpakow za 17tyś, za tą cene możesz kupic 328 srebrną Ci z tym przebiegiem. To co pokazałeś normalnie chodzi grubo ponad 20tyś.

Edit: o sorry mpak to przedni zderzak w tym aucie ;D w dodatku spasowany jak... chinol pewnie

Fotele jak z anglika, pasażera bardziej wytarty, co nie ma w ogóle mieć prawa przy niespełna 200stu tyś km..

btw chcesz dobrą coupe to zajrzyj w dziale giełda do mojej.

Opublikowano
Czepiacie się - jest zderzak m-pakiet, lusterka a la m3, naklejka motorsport, rolowane tylne błotniki i magiczne gwintowane zawieszenie m-pakiet, o którym nawet fabryka nie wiedziała - i jest zestaw młodego kozaka! :8) Szkoda, że zabrakło kasy na plastikową tabliczkę pokazującą poziom płynu chłodniczego przy chłodnicy.
Opublikowano

16 tys 328 :duh: potem płacz :cry2: dzwonienie jezeli wogole jest do kogo sie dodzwonić :duh: ze to nie działa ze miało byc tak pięknie a tu mina panie :cool2:

Auto 328ci w ktore trzeba troche włożyć to koszt 4000 euro i 90% ma rdzę swieci mu czujnik poziomu oleju jakas szyba nie działa itp plus 18,6% AKCU i transport nie dziwie sie ze cena dobrych sa 20-25 tys no ale po co przepłacać jak ładne jest za 16 :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.