Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów. Proszę nie krzyczeć jeżeli w złym dziale zadaje pytanie. Pytanie brzmi następująco. Po odpaleniu auta za każdym razem wyskakuje komunikat że KONTROLA CIŚNIENIA NIE AKTYWNA. Gaszę auto przekręcam kluczyk w pozycję 2 i wciskam przycisk, na wyświetlaczu pokazują się gwiazdki po czym wyskakuje napis, aby podać ciśnienie, po czym zaczynam jazdę. Oczywiście komunikat się już nie pokazuje. Po wyłączeniu pokazuje się znowu ten sam komunikat ze KONTROLA CIŚNIENIA NIE AKTYWNA. Przy odpalaniu auta muszę robić to samo. Czy ja robię coś źle? Czy jest to jakaś usterka? W instrukcji piszę, że już za każdym ponownym odpaleniem system odczytuje te dane z wcześniejszej adaptacji, chyba że jest jakaś usterka? Może ja robię coś nie tak. Może trzeba jakoś podać lub zatwierdzić tą adaptację. Może mi ktoś pomóc? Będe bardzo wdzięczny.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

widze ze tlumy odpowiadaja ;)

mam dokladnie to samo.

jesli juz doszedles o co biega to podziel sie prosze.

a moze ktos mial podobnie to piszcie cos nie trzeba sie wstydzic ;)

pzdr

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Niestety nie ogarnąłem tematu. Jedni mówią że czujniki w kołach, inni że anteny odbiorcze, jeszcze inni że sam moduł.