Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowym użytkownikiem i prosił bym bardzo o pomoc kupiłem kilka dni temu bmw e46 320d mam problem z pilotem mianowicie problem polega na tym że rozkodował mi się pilot zakodowałem go ponownie przez stacyjkę ale teraz przy każdym otwierani drzwi otwierają mi się również przednie szyby nie wiem o co chodzi czy ktoś miał taki problem prosił bym o szybką pomoc z góry dziękuję
Opublikowano
Robiłem tak już dwa razy i nadal to samo a przy tej pogodzie jaka panuje trochę to denerwuje :( wcześniej przed rozkodowaniem się kluczyka było wszystko ok :( proszę naprawdę o każdą pomoc
Opublikowano

na 99% nie. Przycisnięcie dłuższe przycisku otwierania otwiera szyby tak mam ustawione

widocznie moduł komfortu żle odczytuje sygnał z pilota mozna to zablokować ale podłączenie do pasofta pokaże błędy we wszystkich sterownikach w inpie tak nie ma jak masz kabel zwykły do bmw ściągnij pasoft wersję demo i możesz odczytać błędy ewentualne

Zapewne chodzi o nieszczęsny m.komfortu masz go po prawej nad schowkiem możesz go odłączyć na chwil kilka od zasilania może coś ugrasz ...