Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, zmieniłem w końcu autko na "wymarzone" e6x ale że nie było ofert sedanów z wyposażeniem jakie sobie "wymyśliłem" więc w moje ręce trafiło kombi. Wszystko pięknie ale nurtuje mnie jedna rzecz-mam kilka błędów z którymi nie mogę się uporać tzn. w MOST GW błąd E18F, w KLIMA 9C77 (dodatkowa pompa wody to wiem jak rozwiązać) i najważniejszy 9C78 (trudno było znaleźć ale w e65 taki błąd oznacza wiper console heater) i tu za cholerę nie wiem o co kaman. Czy chodzi o "jeża"? Dodam, że klima nie działa (chyba) mimo że jest gaz, kontrolka się zapala to nie słychać aby kompresor klimy się załączał. Czy ten błąd ma coś wspólnego z klimą, czy klima to oddzielny problem? Powinno go wywalić gdzieś w błędach. Błędy odczytane z Inpy. Z góry dziękuje za konstruktywne podpowiedzi i poświęcenie odrobiny czasu. Pozdrawiam.
Opublikowano

Aktualizacja błędu:

sprawdziłem błąd nowszą Inpa i błąd 9C78 to "spray nozzle heating" czyli tak jak się domyślałem chodzi o podgrzewane dysze spryskiwaczy. Po temacie.

• 1 rok później...