Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.

A tak sobie pomyslałem a dlaczego nie...

Skoro jestem na forum moja obecna fura też będzie...

Troche o samochodzie- auto oryginalne co prawda po małej przygodzie(u poprzedniego właściciela) z sarenką ale co zrobić- widziały gały co brały :D

Było 230KM obecnie prawie 260KM zrobione tak żeby nie wycinać filtra cząstek stałych skoro nadal współpracuje :cool2:

Raczej nie mam zamiaru nic zmieniać bo dla mnie najważniejsza rzecz to oryginał no może jakieś inne koła się trafią ale to zobaczymy...

http://tufotki.pl/K7DcV#p6266156

Edytowane przez spinacz2100
Opublikowano

U mnie 260 Km było po dołożeniu do serii ICka WAGNERA, końcowego z MG i K&Na. :D

Galerię to chyba założyłeś aby sprzedać auto jak widać w podpisie . :mrgreen:

7d4c19ecfc3db.gif
Opublikowano

Moje auto jest co prawda do sprzedania ale raczej wątpię zeby kupił ktoś z forum bo z tego co widzę w dziale zakupy to albo od znajomego (co pochwalam) albo od handlarza (trzeba być czujnym) albo z mobile

.de bo tylko tam można lalki kupic :duh: ale nie o tym mowa...

Na chwile obecna jest takie e91, wcześniej było e36,e34,e46,e60 i kilka innych volvo, audi, rover, seat, alfa, itd...

Wiem jedno bmw nie ważne jakie jest dla mnie nie chce żadnych innych marek :D chociaż troche mnie martwią koszty nowych jednostek ale narazie nie zapowiada się żebym kupił f10 :cry2: