Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam starych wyjadaczy!!! Podpowiedzcie mi Panowie coś mądrego bo choć problem jest niewielki to bardzo denerwujący... Moje autko jak stoi i silnik chodzi na gazie (sekwencja) na wolnych obrotach to idealnie trzyma obroty poza jednym maleńkim "ale"... - co kilka sekund ma DELIKATNĄ, prawie niezauważalną na wskaźniku obrotomierza ale wyraźnie słyszalną ZAPAŚĆ obrotów na ułamek sekundy po czym wszystko wraca do normy. Obroty spadają nagle i bardzo minimalnie ale poniewaź mam sportowy tylny tłumik to jest to bardzo wyraźnie słyszalne i denerwujące. Wydaje mi się że na paliwie czegoś takiego nie ma. Każda sugestia jest cenna :cool2: Gdyby to było bujanie obrotów co było już wałkowane na forum to byłbym mądrzejszy ale coś takiego??? Pozdrawiam miłośników marki :hand:
Tomek
Opublikowano
Przepraszam - przekłamałem :) Na benzynce też niestety auto ma taki objaw :evil:
Tomek