Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

BMW E60 530XD 2009

witam czy ktoś potrafi zweryfikować taki samochód.

Czy było kradzione bądz po wypadku

Vin WBANY71070C052985 data I rejestracji 28.07.2009 nr rejestracyjny sc 4218k

AUTO SPROWADZONE Z FRANCJI

link http://otomoto.pl/bmw-530-e60-xdrive-C35647148.html

Prosze o pomoc I INFORMACJE NA TEMAT WYPADKOWOŚCI.

Edytowane przez Kejms
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdjęcie pod maską, prawa strona nie ma wklejki o ksenonie, lewa ma. Pewnie ta bez była stuknięta, lampy przednie na tych białych naklejkach mają nadrukowane daty produkcji, pewnie będą różne.
Opublikowano
o jaką wklejkę chodzi? ja nie widzę różnicy przy lampach a też poszukuję e60 i to jest kolejna rzecz na jaką będę zwracał uwagę.
Opublikowano

Koledze chodzi o szóste zdjęcie od lewej strony, po otworzeniu maski widać dwie naklejki na reflektorach, tak jak być powinno, więc jest ok.

Na naklejkach są dane lamp oraz data produkcji.

Jeżeli chodzi o 530 XD, to polecam, ponieważ sam aktualnie posiadam, moja jest w kolorze czarnym a nie srebrnym, aby " ktoś " nie napisał że chwale sprzedawane..

Wcześniej miałem dwie same 530d i 535d, a od lipca 14, 530 xd, przez użytkowanie od tamtego czasu, bolące/ kosztowne naprawy to skrzynka rozdzielcza (reduktor) i wał przedni, ale teraz mam nowe i jest OK !:-)

Pozostałem to normalna eksplantacja; hamulce itp.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak dokładnie, wklejki na pasie, brakuje po lewej na zdjęciu . Te białe na lampach są ale sądząc po braku tej jednej na pasie to lampy mogą być z różnych roczników co można poznać po datach właśnie na tych białych naklejkach na lampach.
Opublikowano

witam samochód miał wymienioną przednią szybę (od kamienia ) niestety ale jednak poszukam dobrego egzemplarza 530d lub 535d .

Dziękuje koledzy za pomoc i podpowiedź. Mam kolejne auto o którym nie wiem co myśleć wrzuce post. Jutro mam jechać obejrzeć.

Opublikowano

Odpuszczę ze względu na to że nie mogę potwierdzić przebiegu.

Drugi powód po konsultacji z serwisem jednak wolę poszukać czegoś napędzanego na tył.