Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam u siebie BMW komputer (check control) wszystkie kontrolki działają ale... zdjełem go ostatnio i widze ze z tyłu w miejscu ktore zaznaczyłęm na obrazku niebiesk kolorem sa 4 zaróweczki , czy ktos m moze powedzić do czego one są? najpierw myslałem ze to moze jakaś lampeczka ale chyba nie?

http://img79.imageshack.us/img79/9886/checkcontrol2bo.png

Opublikowano
Witam.

Mam u siebie BMW komputer (check control) wszystkie kontrolki działają ale... zdjełem go ostatnio i widze ze z tyłu w miejscu ktore zaznaczyłęm na obrazku niebiesk kolorem sa 4 zaróweczki , czy ktos m moze powedzić do czego one są? najpierw myslałem ze to moze jakaś lampeczka ale chyba nie?

Jezeli dobrze pamietam to w tym miejscu w grubszych wersjach E30-tki byla kontrolka od AIRBAGU...

Opublikowano
Witam.

Jezeli dobrze pamietam to w tym miejscu w grubszych wersjach E30-tki byla kontrolka od AIRBAGU...

AIRBAG? czyli poducha? :mrgreen: dobrze by było, :) jest to bogata wersja e-30 (el.szyby x4, 2xkomp, c.zamek ,wspomaganie) ale na AIRBAG to chyba za wczesnie? bo jest ona z 84roku :)

KTos ma jeszcze jakieś pomysły co to moze być?

Opublikowano

AIRBAG? czyli poducha? :mrgreen: dobrze by było, :) jest to bogata wersja e-30 (el.szyby x4, 2xkomp, c.zamek ,wspomaganie) ale na AIRBAG to chyba za wczesnie? bo jest ona z 84roku :)

KTos ma jeszcze jakieś pomysły co to moze być?

Tak poducha, tylko ze gdybys ja mial to w tym czarnym miejscu powinien byc mniej wiecej na srodku taki jakby pasek z napisem AIRBAG (dawno to widzialem i juz nie pamietam dobrze, a sam mialem bez...)

Najlepiej przenies temat do klasycznych E30-tek, chlopaki beda na pewno zorientowani w temacie...

PZDR :cool2:

Opublikowano
Airbag

kontrola niezapiętych pasów

przegrzewanie silnika

i jeszcze coś, ale zapomniałem...

rzadko spotykane...

No to juz nie wiem co to u mnie jest .... :? sa tam przykręcone 4 zaróweczki więc do czegoś chyba powinno to słuzyć? zle nic tam nie świeci.