Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jestem tu nowy, więc na początku witam wszystkim. Obecnie poszukuje BMW i w ten oto sposób trafiłem na to forum. Przeczytałem sporo tematów, które mi się bardzo przydały, lecz w końcu postanowiłem napisać coś od siebie. Sorki, że tak od razu proszę o pomoc, jednak jak na razie nie wiem za dużo o tych samochodach, ale mam nadzieje, że z czasem to się zmieni. Jak już wcześniej napisałem chce kupić e46. Znalazłem jedną, całkiem ciekawą ofertę, ale przed podróżą oględzinową, chciałbym aby eksperci spojrzeli swoim okiem na zdjęcia tego samochodu i powiedzieli co jest nie tak, a na pewno ułatwi mi to ocenę samochodu i w razie czego stratę pieniędzy na paliwo.

http://otomoto.pl/bmw-323-C35620244.html

Z góry dziękuje za wszelkie rady i porady.

Opublikowano

Rozkoduj sobie vin - tak jak potrafisz, ktoś i tak rozkoduje go po PL - zweryfikujesz co nie co.

Na dzień dobry :

- przedni lewy błotnik - odcień - zdarza się bo kolor jest ciężko - pytanie dlaczego było robione i co jeszcze + zderzak alpina - chciał czy założył bo miał a stary poszedł przy strzale

- prawe drzwi - odcień - to samo j.w.

- przebieg - typowo polski

- gaz z tym przebiegiem - plus nowy gaz 3 tyś km - ty byś robił prezent przed sprzedażą ?

- na minus moim zdaniem kolor zacisków

Opublikowano

Po co zakładają ten gaz jak sprzedaja auto?

Cena super nawet bez gazu za trupa trzeba dać 2500-2700 euro .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Te puzzle już były na forum: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=44&t=262622&hilit=WBABM31070EZ67072. Korzystaj z forumowej wyszukiwarki - po to jest m.in. wymagany VIN :search: :wink:

Na nowych zdjęciach widać, że brakuje plastikowej tabliczki przy korku płynu chłodniczego informującej jak interpretować poziom płynu (min/max).

Opublikowano

Sorki, moj blad, nastepnym razem najpierw skorzystam z szukajki ;)

Zastanawia mnie jeden fakt, jak wy to widzicie, ze byla malowana? Ktos byl to juz ogladac, bo zdjecia wystarczy ze zrobi sie pod innym katem lub innym oswietleniem i juz odcien wychodzi inny :P

Z reszta 15 letni samochod niemalowany to bylby cud, najwazniejsze aby nie bylo klepane, chociaz te swiatla daja wiele do myslenia.

Dzieki za wszystkie rady, na pewno wszystko sie przyda.

Rozmawialem z gosciem i powiedzial mi ze gaz zalozony byl w 2013r wiec nie jest az taki nowy i ktos na pewno nie zalozyl przed sprzedaza. Jezeli chodzi o przebieg to z takim przyszla juz z Francji, wiec wszystko mozliwe ze jakies Turasy skrecili :P

Opublikowano

Ta we FRANCJI skręcili przebieg :mad2: tak ci powiedział sprzedający ?

Wiesz ze bez problemu ktos kto sprzedaje auta ma znajomosci w serwisach i wystarczy jeden tel z potwierdzeniem przebiegu? Zeby pózniej nie rżnąć głupa?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.