Skocz do zawartości

BMW E90 LCi 325d WBAPN91060A953855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VIN WBAPN91060A953855

Witam. Może ktoś z kolegów służy jakąś opinia na temat tego samochodu. Mam 400km w jedna stronę żeby to zobaczyć. i czy te siniki nowej generacji czyli N57 sa cos warte na co zwrócić uwagę i na co się nastawić po zakupie. Samochód po leasingowy w Niemczech do końca serwis.

Opublikowano
  • Autor
Ooo dzięki za linka. Mimo wszystko nic wiele mi to nie pomogło ale zawsze cos. Może jednak znajdzie ktoś co to autko widział. No i co z tym N57?
Opublikowano
N47 to następca M57,ma lepsze osiągi a mniej spala ale to auto od handlarza z Płocka i ogloszenie wisi juz dluzszy czas wiec lepiej sobie odpuść
Opublikowano
  • Autor

:cry2:

ok dzieki

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Nikt nic konkretnego o tym aucie nie wie, więc najlepiej pisać "odpuść".

Faktycznie że auto z Płocka, więc podwyższona czujność. E9x z dieslem R6 to nie 320d że pełno tego na lewo i prawo, więc trzeba niestety zrobić parę km żeby zobaczyć i porównać kilka aut.

Opublikowano
Nikt nic konkretnego o tym aucie nie wie, więc najlepiej pisać "odpuść".

Ale przecież wrzuciłem zdjęcia z niemieckiego ogłoszenia wraz z przebiegiem - wg mnie to bardzo dużo informacji, które na pewno nie przekreślają auta

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja pisałem w odniesieniu do wad samochodu i jego faktycznego stanu technicznego. Nikt (z forum) nie oglądał, nie widać nic niepokojącego na fotkach itp.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dokładnie. Gdybym szukał takiego auta to na pewno podjechałbym zobaczyć. Dzięki Bronxowi masz więcej niż podstawy żeby auto jechać i prześwietlić. A że to Płock... w końcu nawet tam trafi się jedno dobre auto na milion :mrgreen: