Skocz do zawartości

Problem z uchylaniem ekranem LCD, niepodłączona kostka 2piny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niedawno zakupiłem e46 w M pakiecie, auto okazało sie pasmem nieszczesc (odpadajace listwy na desce, nieprzykrecone radio i duzo innych ...) do czego zmierzam. postanowiłem uporzadkowac to wszystko. podczas wymontowania radia z ekranem LCD zauwazyłem ze jedna kostka nie jest wpieta jest ona połaczona z tymi 2 prowadzacymi do radia (biała i niebieska) moze to jest jakas opcja?. kolejny problem dotyczy uchylania ekranu, ekran odchyla sie i blokuje, zna ktos temat ? moze sa jakieś dostepne czesci tego mechanizmu ?
Opublikowano
nie bardzo zrobie bo juz wymontowalem ;/ takie 2 zawiasy tam sa w nich smusialo sie cos posypac ;/ pozatym am 1 reke niesprawna ;/wiec nie rozbiore tego ;/ jutro podjae do aso i sie zapytam moze sa jakies elementy do kupienia
Opublikowano
http://www.realoem.com/bmw/select.do

- Wpisz ostatnie 7 znaków vinu albo wybierz z listy modeli i znajdź co możesz kupić oddzielnie/czego Ci brakuje. A potem zamów w ASO lub na stronach polecam "czescidobmw.pl" pozdrawiam :)