Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro ci tu napisze kiedy miał ostatni wpis i ile miał km .

Cena dobra bo to auto musiało kosztowac z 3000 euro to auto wiec kosztowało by 16500 zł bez zarobku .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Jutro ci tu napisze kiedy miał ostatni wpis i ile miał km .

Cena dobra bo to auto musiało kosztowac z 3000 euro to auto wiec kosztowało by 16500 zł bez zarobku .

ok czekam. własnie cena i przebieg bardzo prawdopodobne z tego co porównywałem na mobile.de

Opublikowano

Sprzedaje e46 od pięciu lat i wierz mi cieżko kupic ładne auto za 3500 euro a co dopiero za 3000 te 325 dalej sa w cenie ładne auta sa po 4500 euro w gore a najwiecej mnie wk...... Jak piszą sprowadzone od prywatnego właściciela :mad2:

Te złomy tanie stoją po tureckich płacach a prywatny ma zadbane auto i jak wystawi na Mobile to cena jest i wiele wyższa niz na tureckim placu sa jesze tacy prywatni ktorzy kupują na tureckim placu i wystawiają na Mobile jako priv tylko ze rachunek wypisze ci z duuupy na właściciela w BRIFIE :mad2:

Miałem pare razy auta od prywatnych ale ceny były najwyższe na alegro tylko ze auta były jak nowe.

Sam miałem w tym czasie tylko 3 szt 325 ci bo ceny sa wysokie tak jak 330ci .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Ładny samochód, pomijając koła. Cena atrakcyjna. Jeśli przebieg się potwierdzi to warto obejrzeć i sprawdzić w serwisie. Dowiedz się tylko, czy umowa nie na niemca ;)

bede sie umawiał bo dość ciekawie wygląda. tylko jak sobie pomysle o akcyzie złodziejskiej ...;)

Opublikowano

Prżebieg w tym aucie hest taki

14-08-2009. 115575

11-09-2009. 144361

Sa rylko trzy wpisy pierwszy w roku zakupu na2000 km zaraz po kupnie

Niezłe ktos jeździł prżez miesiąc :mrgreen: a teraz niby ma jaki???smiech na sali

Teraz wiesz skąd sa te promocyjne ceny na allegro?

Liczę ze ma spokojnie ponad 300 tys a i moze mieć 500 :cool2:

Jak chcesz cis z oryginalnym przebiegiem to mam 325ci tylko troche droższa ale za to z oryginalnym przebiegiem

Opublikowano
Prżebieg w tym aucie hest taki

14-08-2009. 115575

11-09-2009. 144361

Sa rylko trzy wpisy pierwszy w roku zakupu na2000 km zaraz po kupnie

Niezłe ktos jeździł prżez miesiąc :mrgreen: a teraz niby ma jaki???smiech na sali

Teraz wiesz skąd sa te promocyjne ceny na allegro?

Liczę ze ma spokojnie ponad 300 tys a i moze mieć 500 :cool2:

Jak chcesz cis z oryginalnym przebiegiem to mam 325ci tylko troche droższa ale za to z oryginalnym przebiegiem

dzięki za info . No ładnie go przekręcił. jade pod koniec miesiąca do Kolonii to może coś kupie mam kilka aut na oku do obejrzenia. jak nic nie kupie to sie odezwe na priv. Dzieki za prawdzenie tego auta. Pzdr.