Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam w imieniu kolegi: czemu m40 jak sie rozgrzeje to faluja obroty a nawet gasnie??

z gory thx

Opublikowano
Czesc

Ten typ tak ma :P

Czlowieku poczytaj na forum!!!!! :!:

pozdrawiam

badz tak uprzejmy i nie mow do mnie "czlowieku" to jakos tak brzydko brzmi jezeli sie do kogos zwracasz :duh:

Opublikowano

Dziwne :shock:

Bardzo przepraszam,ale nie wiedzialem z kim mam do czynienia.

Czy moglbys napisac jaki gatunek reprezentujesz?

Zawsze wierzylem w UFO,i jestem przyjaznie nastawiony do obcych.

Szalom

Opublikowano
Dziwne :shock:

Bardzo przepraszam,ale nie wiedzialem z kim mam do czynienia.

Czy moglbys napisac jaki gatunek reprezentujesz?

Zawsze wierzylem w UFO,i jestem przyjaznie nastawiony do obcych.

Szalom

reprezentuje człowieka rozumnego (łac. homo sapiens), moze ja sie nie tak wyrazilem, a ty mnie nie rozumiales chodzi mi o zwrot "czlowieku...." nie lubie jak ktos tak do mnie mowi, (moze dlatego ze ktos kiedys tak powiedzial nie tym tonem i teraz jak slysze taki zwrot to wlacza mi sie agresor, przez neta nie slysze w jakiej tonacji mowisz :wink: )

Ale zeszlismy na inny temat :roll2: , hehe nie ma co zasmiecac forum. Wiec jak bys mial jakies info odnosnie mojego zapytania chetnie przeczytam, pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma sprawy

Napisalem tak ,nie po to zeby Cie obrazic :)

Jezeli chodzi o Twoj problem ,to wlasnie na tym forum jest mnostwo odpowiedzi w tym temacie a problem jest dosc zlozony,poniewaz te silniki reaguja na wszelkie mozliwe usterki elektroniki oraz najczestrzej przyczyny tj. nieszczelnosci ukladu dolotowego.Mam na mysli kolektor ssact i wszystkie gumowe przewody prowadzace bezposrednio lbu posrednio do dolotu,.Wiec moze zacznij od tego.

pozdrawiam