Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W mojej e90 posiadam lampy xenon, po włączeniu świateł długich powinna otwierać się przesłona i dzieje tak się tylko w jednej lampie. W lewej lampie po włączeniu długich świateł zero reakcji, jakieś pomysły co można z tym zrobić ?
Opublikowano

Sprawdź czy jest napięcie we wtyczce do świateł. Z frm wychodzi jeden kabel do przesłony i dalej rozchodzi się do obu lamp więc mało prawdopodobne aby w jednej lampie było napięcie a w drugiej nie.

Problem będzie pewnie w lampie

• 1 rok później...
Opublikowano
Mam problem koledzy:( od wczoraj nie działają mi obie przesłony w bixenonie. Gdy chce włączyć długie na stałe zapalają sie tylko h7 a przesłony sie nie podnoszą:( W Inpie w module rfm mam blad(wkleję pózniej) pokazuje ze napięcie powinno iść 13,96 a u mnie jest 0,65. Co to może byc?
Opublikowano

Niestety wiele nie podpowiem... Kolega pociagal za kabelki jeden po drugim i ktorys po prostu wyszedl z gniazdka i tyle pamietam ze byl to jeden ze skrajnych przy krotszym brzegu kostki.

Natomiast u ciebie to wyraznie przed lampami gdzies.

to nieprawda, że ten bigos zaszkodził