Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytannie jak wygląda demontaż tylnej półki w e46 po lifcie?? dodam kanapa składana i po złożeniu kanapy jest taka listwa czarna z bolcami... tylko,że ich się nie da wyciagnąć a podobno do środka trzeba nacisnąć...ale jak się je naciśnie i wskoczą to potem ponoć trzeba nowe spinki takie bo bolców nie ma jak wyciągnąc...

pytam bo kiedyś jak sprawdzałem z ciekawości głośniki i zdejmowałem maskownicę to po 1 zaczepie się urwało z maskownicy i spadło w dół tam pod półkę gdzieś..przez co maskownicę w dwóch miejscach minimalnie odstają nawet tego nie widać...ale to już powoduje,że jak da się dobrą nutkę z basem to brzęczy maskownica..a jak się dociśnie palcami cisza...

czy ktoś demontował tylną półkę?bo pasuje mi zdjąć i te dwa kołeczki uksyte znaleść i dokleić

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Staszek Ty znowu z tymi kropkami :roll: ale jest postęp, bo jest ich mniej :cool2: mniej basu i będzie dobrze :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.