Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako nowy czytaj: viewtopic.php?f=73&t=117891

oraz :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Witam. jako ,że jestem nowy przepraszam jeśli to złe miejsce do tego typu tematów najwyzej proszę o przeniesienie. dziekuje!

Mam problem z czujnikami w BMW e60 525d 2004r

Problem polega na tym ,ze w zadnym czujniku nic nie słychac nic nie czuć..

Wyskakuje błąd: no warnings from park distance control pdc    nie widze w necie podobnych tematów o takim błędzie.

Skoro nic nie działa to postanowiłem sprawdzic czy do modułu PDC w kole zapasowym dochodzi prąd. TU DAJE LINK DO ZJECIA MODUŁU   http://zapodaj.net/d4c4c03a57ef2.jpg.html     I TAM JEST pokazane ,ze jak rozebrałem moduł to w module jest prąd ale na bolcach w 2 pozostałych wejściach nie ma. Czy tak ma być? Czy do czujników nie dochodzi prąd? czy modół nie podaje?

Próbowałem z przekrecona stacyjka i bez tez zawsze to samo.

Prosze o odp czy ma byc tam prad czy to przez moduł?

Pozdrawiam i dziękujekp

Opublikowano

Jedz na kompa bo tak to sobie możemy cały tydzień gdybać :D

Przerabiałem PDC w swoim i miałem już tego serdecznie dosyć. Zrzucanie zderzaków... sprawdzanie wiązek... sprawdzanie napięć... no wszytko.

viewtopic.php?f=73&t=192756

Ja szukałbym nowego modułu na 99% ;) Ale.... to może bć też jeden sensor ;) powodzenia.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano

Dodaję moj filmik z yt moze bedzie bardziej wiadomo o co chodzi.  Proszę oglądać od 18 sek. widac na płytce ,ze prąd jest ale na pozostałe wyjścia od czujników nie ma prądu. czy tak ma być?

LINK DO FILMU

Opublikowano

byłem u 2 osob w tamtym roku..

Od kąd kupiłem tak juz jest..  1 powiedział ,ze nie wie.. moze skądś porzyczy modół i sprawdzi ale on sie nie znał za bardzo a 2 mechanik taki dosyc dobry od kompów mówił ,ze też nie wie co to... mówił mi żebym zrzucił zderzak i wiązkę sprawdził.  zrobilem tak ale nic nie widzę.. Wciąz sie zastanawiam czy tam powinien być prąd?

Sry za bledy bo slownik z tel.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.