Skocz do zawartości

[E34] Zagwozdka: ucieka prund, nierówna praca, za dużo mocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam do czynienia z pewną E34, M50B25. Zmasakrowana gazem pod maską (była). Dość bogata wersja wyposażenia, co gorsza bardzo nietypowa. Jest wiele problemów, pierwszy i najważniejszy: coś zaczęło wp**ć prąd. Co śmieszniejsze sytuacja dość losowa.

Generalnie poszukuję speca w B-stoku od elektryki w E34.

:)

W elektryce namieszane że szok. Próbowaliśmy nawet porównywać instalację z moją E34. Ale tam dochodziliśmy do uciętych albo poskręcanych kabli. Nie wiadomo co się dzieje.

Ofc, nic za free. E34 jest piękna, i ładnie rwie. Ale te pozostałości po poprzednich właścicielach rozjebują....

Sorry... Innaczej trudno mi to określić....

PS wersja z Check Control.

http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
Opublikowano
Witam wszystkich. Mam do czynienia z pewną E34, M50B25. Zmasakrowana gazem pod maską (była). Dość bogata wersja wyposażenia, co gorsza bardzo nietypowa. Jest wiele problemów, pierwszy i najważniejszy: coś zaczęło wp**ć prąd. Co śmieszniejsze sytuacja dość losowa.

Generalnie poszukuję speca w B-stoku od elektryki w E34.

:)

W elektryce namieszane że szok. Próbowaliśmy nawet porównywać instalację z moją E34. Ale tam dochodziliśmy do uciętych albo poskręcanych kabli. Nie wiadomo co się dzieje.

Ofc, nic za free. E34 jest piękna, i ładnie rwie. Ale te pozostałości po poprzednich właścicielach [bAD]....

Sorry... Innaczej trudno mi to określić....

PS wersja z Check Control.

Akumulator może zjadać czujnik w klapie bagażnika lub którychś drzwi. Da się odpiąć czujniki drzwi? tak żeby moduł komfortu uważał je za zamknięte (+tylna klapa)? Inną wskazówką jaką mamy jest że przestała działać prawa lampa. Znaczy działa wszystko łącznie z poziomowaniem reflektora, nie działają tylko krótkie.

http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg