Skocz do zawartości

E90 wbavc31000ku52738 Września

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie proszę o opinię w sprawie kolejnej sztuki:

http://olx.pl/oferta/perfekcyjne-bmw-e90sedan320d163km2006100-bezwypservisxenonclim-CID5-ID89Xaz.html

Po rozmowie z właścicielem kilka rzeczy się dowiedziałem:

- malowany jeden błotnik - podobno był przetarty i tylko lakier ponownie poszedł ale nie na całości i bardzo delikatnie

- auto w Polsce od kilku lat, ściągnięte na zamówienie jako bezwypadek

- serwisowane w Poznaniu u Mroczkowskiego ( z tego co znalazłem w necie to zajmują się głównie VW)

- zachwalane jak cud malina co w sumie mnie trochę niepokoi bo takiego auta jeszcze nie widziałem :)

Mam zamiar obejrzeć je w sobotę. Jakieś wskazówki na co zwrócić uwagę w tym aucie ? Coś zwróciło waszą uwagę ?

Opublikowano

Troszkę mu "zdjął" kilometrów z licznika

Wcześniej było 284.000

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6sbucu1M7OUJ:otomoto.pl/c/53huec+&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

No i trochę sie odmłodził bo jest z 2005 roku

Opublikowano
Wysłałem mu linka tego co wstawił Bronx i dopisałem "sprawa trafia do prokuratury, pozdrawiam" - ciekawe jak zareaguje :mrgreen:
Opublikowano

Auto pewnie kupił za jakieś 26tys od właściciela, skręcił przebieg, odmłodził i liczy na szybkie 3tys zarobku:)

Zawsze można zadzwonić do właściciela i dowiedzieć się co i jak było z autem, skoro już sprzedał raczej nei będzie nic ukrywał.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za oszczędzenie czasu i drogi.

Nie wiem jak wy to wykopujecie w necie ale szacun. A mi się wydawało, że sporo mogę znaleźć :(

Chyba nie znajdę w Polsce normalnej sztuki a przynajmniej nie w budżecie, który mam :( Trzeba się szykować na wyjazd do Niemiec.

Ręce opadają na to co się dzieję z autami w Polsce.

Opublikowano

Chyba nie znajdę w Polsce normalnej sztuki a przynajmniej nie w budżecie, który mam :( Trzeba się szykować na wyjazd do Niemiec.

Skoro budżet nie wystarcza w Polsce to w Niemczech tym bardziej nie masz czego szukać :nienie:

I nie licz, że tam przebiegi będą niższe, te auta mają 10 lat więc chyba normalne że ich przebiegi będą oscylować wokół 300tys

Opublikowano
  • Autor

Przebieg rzędu 250 tys mnie nie przeraża. Niestety w Polsce te 250 tys często było już 2 razy cofane i auto ma przynajmniej z 350tys km jak nie więcej.

Patrząc na mobile za 7tys Euro coś w Niemczech znajdę i to nie od Turasa.

Opublikowano
Dzięki Panowie za oszczędzenie czasu i drogi.

Nie wiem jak wy to wykopujecie w necie ale szacun. A mi się wydawało, że sporo mogę znaleźć :(

Ręce opadają na to co się dzieję z autami w Polsce.

Lol, kup zadbane E46, a nie pchasz się w model na który Cię nie stać :duh:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Tutaj większość wrzucających auta szuka okazji, których w zasadzie nie ma. W handlu samochodami, nie ma "wyprzedaży" :D
Opublikowano
Wrzesnia , Pyzdry , Gniezno , Jarocin , Slupca , Pleszew - kolejne handlarskie zaglebie :D Fajne autka jada nieraz na lawetach :mrgreen: Moje rodzinne okolice :D
Opublikowano
Ważne, że "świeżo" sprowadzone. To moje ulubione określenie :D