Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko. Mam lusterka fotochromatyczne i mam przyciemniane tylne szyby

Jak jade noca to w lusterku wstecznym jest ok ale boczne mnie rażą. Czy jest mozliwosc ustawienia czulosci bocznych lusterek w inpie tak zeby bardziej sie sciemnialy ?

Pozdrawiam

Opublikowano
a masz na około lusterek zewnętrznych plastikową obwódkę? około 1cm zachodzi na szkło.
Opublikowano
akutat nie jestem przy aucie ale jesli ci chodzi czy sie przyciemniaja ,to jak w nocy poswiece w lusterko wewnętrzne latarka to lusterka robią sie też ciemne.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
szkoda gadac po co te forum jak nikt nie pomaga.
Tak - najlepiej zlikwidować Forum, bo nikt nie dopowiedział na TWOJE pytanie :norty:

Ty za to odpowiadasz wszystkim we wszystkich wątkach! Oh... wait... masz 9 postów i tylko w swoich wątkach. Też nikomu nie pomogłeś... więc... według swojej logiki sam jesteś bez sensu! :P

Zrozum, ze ludzie mogą nie znać rozwiązania twojego problemu (wolno im?) a wątki, w których nie ma ruchu spadają na kolejne strony. Naturalna kolej rzeczy. Wpisywanie, gdzie się da

szkoda gadac po co te forum jak nikt nie pomaga.
niczego pozytywnego nie wniesie. Szczególnie w wątku o kodowaniu :)
  • 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...