Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc , zamontowalem ostatnio lusterka skladane elektrycznie z modulami w drzwiach i przyciskiem(sterowanie ) fioletowy . Mam tez fotele z pamiecia. Wszystko dziala prawidlowo, ruszaja sie , skadaja itp , inpa widzi moduly . Problem jest w tym ze NCS i DIS nie widza modulow . MA ktos pomysl ? w disie w retrofitach brak takiej opcji dolozenia a w NCS chcialem dodac do listy FA ale nie przyjmuje $313 ( opcja skladanych lusterek ) Bede wdzieczny za pomoc
Opublikowano
powinny byc widoczne moduly tak by dalo sie zaprogramowac ncsem funkcje opuszczania lustra pasazera przy wstecznym i zamykanie sie lusterek z centralnym . chyba ze sie myle ?
Opublikowano

Da się zaprogramować składanie/rozkładanie lusterek przy zamykaniu/otwieraniu auta poprzez przytrzymanie przycisku zamykania - mam tak u siebie.

Nie jestem pewny, ale wydaję mi się, że jest do tego konieczny fotel z pamięcią.