Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów, mam pytanie co do wymiany modułu CCC na nowszy,ja mam auto z 2005 roku i navi professional ,ostatnio mi padł cały moduł i obecnie jest w naprawie,ale coś sobie goście nie radzą.Czy jest dużo roboty podmienić go na LCI ? Jakbym kupił sam moduł czy muszę też wymieniać wyświetlacz i idriva? Nie chodzi mi o zamianę na CIC tylko też na CCC ale nowszy ten z przyciskami numerycznymi (podobno poliftowy i poprawiony)Jeżeli mogę go samego wymienić to czy jest później konieczne kodowanie,jeżeli tak to czy zrobię go poprzez WinKFP czy trzeba użyć innych programów.Bardzo proszę o odpowiedź znawców tematu. :)

Ej no :? na pewno ktoś wie co trzeba zrobić , proszę o info.

Opublikowano
Jak wszystko wymienisz, to trzeba to kodować pod wyposażenie samochodu. Skontaktuj się z kolegą dziqskiem. Ja w E70 dostawiałem navi CCC i trzeba było kodować pod wyposażenie. Mimo tego że to działało, ale w stacji miałem opcje w które samochód np. nie był wyposażony.
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź,miałem do niego pisać na pw,ale sprawa była że tak powiem na czasie i kupiłem moduł razem z wymianą i zakodowaniem,teraz już wiem jak to wygląda :D

samą wymianę bym zrobił bez problemu,kodowanie? Potrzebował bym pomocy co i gdzie ,bo NCS mam ,ale togo już nie idzie się za bardzo dowiedzieć,wiem kasa :D