Skocz do zawartości

BMW E46 320i WBAAM11040JM45037

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A środek ukradli menele i trzeba sobie zwizułalizować ... co za gość - przecież bmw robiło jedne "środki" i do tego wieczne także nie ma co pokazywać ...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

emblemat na masce do wymiany, chińskie lampy tył.

Zawsze zastanawia mnie co kryje się pod tajemniczym stwierdzeniem: " wymiana zawieszenia przód i tył" - znając życie jakieś łączniki stabilizatorów albo coś w tym stylu :wink:

Opublikowano
Ja mam wymienione zawieszenie przód i tył.W tym przypadku wymienione jest wszystko co dało się wymienić.Także jestem ciekaw co to stwierdzenie oznacza w przypadku auta z aukcji.
Opublikowano
  • Autor
Zdjęcia wnętrza dostanę jutro. Dzięki za odzew ;)
Opublikowano
Zdjęcia zdjęciami,pytanie czy rozmawiałeś o zawieszeniu.Ja z ciekawości tak.Podobno wymienione wszystkie tuleje lecz nadal przy zmienie biegu słychać "walenie".Podobno ten typ tak ma.Mój tak nie ma.
Opublikowano
Nigdy nic nie wali jak wymienisz tuleje 9 i 7
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Jak wymienisz TYLKO te tuleje to g..nie mechanik jesteś,,,,, :mrgreen: .To raz.Przyczyny mogą być inne,nie związane z tymi czy innymi tulejami.Ponadto facet stwierdza że wymienił wszystkie.Zatem o co Tobie chodzi nie bardzo wiem.
Opublikowano
to wymien sobie jesczez most i wszystko co z tylu jest ja wiem swoje jak masz grata to nic ci powymianie tuleji nr 9i 7
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenuś,Ty się nie stresuj,żyłka Ci pęknie, :mrgreen: .A co napisałem?.Że wymiana TYLKO 7i9 [siódemki są dwie] to druciarstwo.

Oczywiście że ja wymieniłem wszystkie,czyli siedemnaście.Pomijając drobny fakt że jeśli nie zdejmiesz dyfra to możesz nie zobaczyć pęknięcia mocowania[u mnie tak było] i wówczas b edzie walić do usr.......śmierci, :D,plus sprzęgło wału,plus krzyżak plus mocowanie amortyzatorów,cholera wie co jest powodem.Konkludując facet przyznał się że coś jest nie halo.

Opublikowano

Co wy macie za auta :mrgreen: wszystko wam wali :mrgreen: wiem ze wymienia sie dwie siódemki i jedna 9 ale Najszczęscie ja tego nigdy nie wymienialem zawsze zostawiam to kupującemu :mrgreen:

Jest to częsty przypadek w e46 no ale raz na 12 lat trzeba to wymienić :cool2:

Opublikowano
Z wrodzonej miłości do BMW powinieneś sam wymienić lub zwrócić Klientowi kasę, :mrgreen:
Opublikowano
Kupujący zawsze dostaje rabat na ta wymianę ja tego nie wymieniam bo cos musi sam zrobic kupujący :cool2: