Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A środek ukradli menele i trzeba sobie zwizułalizować ... co za gość - przecież bmw robiło jedne "środki" i do tego wieczne także nie ma co pokazywać ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

emblemat na masce do wymiany, chińskie lampy tył.

Zawsze zastanawia mnie co kryje się pod tajemniczym stwierdzeniem: " wymiana zawieszenia przód i tył" - znając życie jakieś łączniki stabilizatorów albo coś w tym stylu :wink:

Opublikowano
Ja mam wymienione zawieszenie przód i tył.W tym przypadku wymienione jest wszystko co dało się wymienić.Także jestem ciekaw co to stwierdzenie oznacza w przypadku auta z aukcji.
Opublikowano
Zdjęcia zdjęciami,pytanie czy rozmawiałeś o zawieszeniu.Ja z ciekawości tak.Podobno wymienione wszystkie tuleje lecz nadal przy zmienie biegu słychać "walenie".Podobno ten typ tak ma.Mój tak nie ma.
Opublikowano
Jak wymienisz TYLKO te tuleje to g..nie mechanik jesteś,,,,, :mrgreen: .To raz.Przyczyny mogą być inne,nie związane z tymi czy innymi tulejami.Ponadto facet stwierdza że wymienił wszystkie.Zatem o co Tobie chodzi nie bardzo wiem.
Opublikowano
to wymien sobie jesczez most i wszystko co z tylu jest ja wiem swoje jak masz grata to nic ci powymianie tuleji nr 9i 7
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenuś,Ty się nie stresuj,żyłka Ci pęknie, :mrgreen: .A co napisałem?.Że wymiana TYLKO 7i9 [siódemki są dwie] to druciarstwo.

Oczywiście że ja wymieniłem wszystkie,czyli siedemnaście.Pomijając drobny fakt że jeśli nie zdejmiesz dyfra to możesz nie zobaczyć pęknięcia mocowania[u mnie tak było] i wówczas b edzie walić do usr.......śmierci, :D,plus sprzęgło wału,plus krzyżak plus mocowanie amortyzatorów,cholera wie co jest powodem.Konkludując facet przyznał się że coś jest nie halo.

Opublikowano

Co wy macie za auta :mrgreen: wszystko wam wali :mrgreen: wiem ze wymienia sie dwie siódemki i jedna 9 ale Najszczęscie ja tego nigdy nie wymienialem zawsze zostawiam to kupującemu :mrgreen:

Jest to częsty przypadek w e46 no ale raz na 12 lat trzeba to wymienić :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Kupujący zawsze dostaje rabat na ta wymianę ja tego nie wymieniam bo cos musi sam zrobic kupujący :cool2: