Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam uszkodzony elektryczny podgrzewacz ponieważ obroty falują a po wyłączeniu nie.Odpiąłem od podgrzewacza kabel (+) to wyskoczyły błędy dwa odnośnie podgrzewacza tylko,że jak odepnę (-) od podgrzewacza to błędy też wyskoczą,lecz po skasowaniu nie powróciły(a z podpiętym minusem powracają)

Pytanie generalnie mam takie...minus od podgrzewacza jest przykręcony do pompy wspomagania...czy on ma jeszcze jakieś zadanie? np uziemnienie auta alternatora itp? czy on tylko i wyłącznie służy do podgrzewacza ??

Opublikowano

Witaj stachu,

Nie pisz głupot, masz wersje 150km.

Matke oszukasz, ojca oszukasz, nas nie oszukasz !

Przepalasz troche maszynę ? Dieslem trzeba jezdzic, od stania sie psują :nienie:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Witaj Puzonn chciałem tylko dowiedzieć sie czy kabel minus od podgrzewacza do->pompy wspomagania odgrywa jakąś rolę jeszcze prócz tylko uziemienia/zasilania podgrzewaczA??? czy można go odpiąc? bo jak go odpiąłem wyskoczył błąd..ale juz nie wrócił..a jak minus podepnę to wyskoczy..skasuje i znów wyskoczy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Stanisławie widzę dobrze kombinujesz, zrobiłeś redukcję mocy, żeby nie walić tak w biedne sarny. Dobre posunięcie :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.