Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na forum więc przy okazji chciałbym się przywitać ze wszystkimi.

Planuje kupić w najbliższych dniach 118d, rocznik 2005-2006 i tu pojawia się moje pytanie. Szukałem dużo po forum ale nie mogłem znaleźć bezpośredniej odpowiedzi. Mianowicie, czy można bezproblemowo zmienić oryginalne radio na inne, kupione? Mam tu na myśli zwykłe radio czytające USB oraz z połączeniem bluetooth lub ewentualnie radio z wyświetlaczem?

Dzięki z góry

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Pytaniem też jest, czy decydując się na model z idrivem jest on wyposażony również w gps oraz czy ma wbudowany czytnik usb jak również bluetooth?

Czy ktoś z Was ewentualnie próbował montować taką rzecz w wersji z 2006 roku a nie z powyżej 03/2007? Ewentualnie możecie coś polecić ?

http://allegro.pl/radio-nawigacja-dvd-usb-ramka-2din-bmw-e81-e82-e88-i4841466683.html

Opublikowano
Pytaniem też jest, czy decydując się na model z idrivem jest on wyposażony również w gps oraz czy ma wbudowany czytnik usb jak również bluetooth?

Czy ktoś z Was ewentualnie próbował montować taką rzecz w wersji z 2006 roku a nie z powyżej 03/2007? Ewentualnie możecie coś polecić ?

http://allegro.pl/radio-nawigacja-dvd-usb-ramka-2din-bmw-e81-e82-e88-i4841466683.html

Nikt z Was nie montował radia 1 din z wysuwanym wyświetlaczem albo tego podanego w linku do e87 z roku wcześniejszego niż 2007 ?

Opublikowano
Właśnie też nad tym się zastanwiam cały czas, tylko nie mogę nigdzie znaleźć dokładnej informacji, jak w takim wypadku ma się sprawa z uatualnianiem wersji idrive do najnowszej, akutalizacji map oraz podłączeniem bluetooth i usb.