Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki bład w silniku o numerze 1260

, tester to carsoft 6.1

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
mam taki bład w silniku o numerze 1260

, tester to carsoft 6.1

Ja wlasnie podlaczylem Carsoft 6.1.4 do 525TDS ale nie mam pojecia jak uzyskac kody bledow. Moge skasowac pamiec bledow test przeprowadzic, ale wyswietla mi tylko w statusie OK lub Error i nigdzie jakos nie widze mozliwosci obejrzenia tych bledow. Powiedz jak uzyskujesz te informacje o kodzie bledu?

Galen

Opublikowano
musisz robic test kazdego modułu z osobna( wybierasz go z listy)full diagnostic to masz własnie tylko Ok lu error

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

Oki, juz zauwazylem, bo testowalismy na e39 szwagra i niestety w tym modelu nie chcial pokazywac numerow bledow, tylko wyswietlal ze jest Error i pozwalal skasowac. U mnie w e38 dziala jak mowisz. Fajna sprawa. W serwisie za zmiane jezyka chcieli ode mnie chyba 225 zeta. Wiec juz mi sie zwrocilo bo sobie zmienilem.

Galen

Opublikowano

ma ktos może rozpiske z wyjasnieniem po polsku numerów błedów?????

I jakies dane jakie powinny byc parametry podczas robienia "live data" w

DDE???

Czym sie ózni carsoft 6.1 od 6.5 chodzi mi o funkcje bo mam 6.1 i mysle czy warto zobie zrobic fejsik do 6.5

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Witam gdzie moge kupic takie urzadzenie do diagnozowania swojego BMW? ile to kosztuje ? maM MODEL 2001, tam chyba bylo juz inne zlacze. No i czy mogl by mi ktos wyslac ten carsoft 6.1 poprawnie dzialajcy na maila? [email protected] z gory dziekuje
Opublikowano
sciagnołem cs 6.5 i od 6.1 rózni sie tym ze ma kilka modułów do diagnostyki wiecej i robi inspekcje w e60, e63, e64, e65

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa