Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś nadszedł ten moment że i ja zamówiłem sobie emblematy tutaj widzę zdania podzielone więc dla BMW serii 3 bynajmniej dla mojej e92 pasuje przód 82mm tył 78mm jakby ktoś na na przyszłość szukał wiem że to tak średnio trochę metrówką ale nie mam suwnicy a mniej więcej widać

MASKA:

939d6448e7898.jpg

KLAPA TYŁ:

2ff0621f199bc.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skąd brałeś? Ja ze dwa lata temu kupiłem z allegro, bynajmniej nie najtańszy i teraz już nadaje się do wymiany. Chyba lepiej zainwestować w oryginał.
Opublikowano
Wiem że dotyczy kombi ale ktoś tam pytał o coupe, akurat tutaj miałem oryginalne emblematy i zeszły ze starości po prostu , na myjni automatycznej podejrzewam szczotka przytarła bo w mrozy też jeździłem na automatyczną i odpadło , doczytałem się na niemieckim forum tam ktoś kto generalnie składał te beemy opisał rozmiary i jestem pewny swego , ale co do samych emblematów te najtańsze chodzą po 50zł (takie fajne np carbon) więc nawet taki zamiennik raz na 3 lata można kupić i wymieniać co jakiś czas zawsze świeżej będzie wyglądało :p
Opublikowano

Dzisiaj dotarł emblemat z Litwy, czas 3 dni robocze - cena 207pln

Po prawej ori po lewej zamiennik z allegro za 50 pln który był sprzedawany z adnotacją że pasuje do E91(klapa tył) - średnica jest mniejsza jak i grubość trzpieni.

20210325-150810.jpg

20210325-150819.jpg

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1