Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nigdzie nie moge znaleźć nic na ten temat. Mianowicie miałem auto po wypadku. Wyciągałem deskę po to aby wyciągnąć poduszkę pasażera. Zamontowałem deskę, łącznie z wszystkim i wszystko działało. Robiłem cos przy przełącznikach od kolumny ( tzn. Do kierunków, wysieraczek i tych na kierownicy) i przestało mi działać radio to znaczy gra cały czas, moge zmieniać piosenki poprzez kółko koło ręcznego, wyświetlacz mi działa ale ten panel radia oraz klimy nie działa. Do tego nie działają wszystkie przełączniki kolumny, przełącznik światłem po prawej stronie. Początkowo myślałem ze to moze cos byc z przełącznikami na kolumnie bo była tam zerwana taśma i naprawiałam ja ale nie było to idealnie co prawda działało ale kable były przylutowane nie za ciekawie po prostu nie szło ich dobrze przylutował do taśmy. Pozatym stało sie to jak właśnie podłączałem cos przy kolumnie. Wiec kupiłem cały ten pierd...nik z przyciskami na kolumnę. Przyszedł dzisiaj i dalej nie dziale. Zanim podłączę pod kompa chciałem sie na forum zapytac. Oczywiście ściągnąłem jeszcze raz deskę i ponownie wszytko podłączałem ale dalej ten sam problem. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki. Prosiłbym o pomoc. Z góry wielkie dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak kupiłeś "pająka" to musisz go dokodować do auta. Musisz sprawdzić istą czy inpą bo może złapał błąd. Sprawdź czy dobrze są podłączone wtyczki od pająka, może luźno siedzi.
Krzysztof