Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam denerwujący problem odnośnie zamykania swojej e46.

Sprawa wygląda następująco:

jakiś czas temu (ok. 3 tyg temu) zaczęły się problemy z zamykaniem auta z pilota od alarmu, po naciśnięciu przycisku odpowiadającego za zamykanie alarm sie uruchamiał a drzwi się zamykały po czym natychmiast się otwierały i tak w koło. Czasem aby zamknąć samochód trzeba stać przy nim ok. 2-3 min... Zamykanie z kluczyka i zamka w drzwiach ma taki sam efekt.

Gdy uda mi się już zamknąć po czym chce otworzyć to drzwi kierowcy otwierają się bez problemowo, a reszta zamków pozostaje zamknięta.

Dopiero otwarcie ze środka przyciskiem otwiera drzwi pasażera i bagażnik.

proszę o pomoc w tym uciążliwym problemie

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam podobny problem z tym, ze czasami nie da sie wogole zamknac auta z pilota, po np godzinie juz bez problemu go zamkne. Drugi problem polega na tym, ze po wejsciu do samochodu i zamknieciu drzwi samoczynnie sie na ryglach zamykaja nie zawsze ale sa takie przypadki. Gdzie szukac problemu ? Czyzby modul komfortu wariowal ?