Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Jest to Mój 1 temat więc proszę o wyrozumiałość.

Założyłem ten temat ponieważ chciałbym poznać Wasze opinie na temat E24.

Zastanawiam się nad kupnem (zależy mi na klasyku) .

Ten model najbardziej przypadł mi do gustu, jednak chciałbym się dowiedzieć czy "opłąca się" go zakupić o ile znajdę rozsądną ofertę :)

Tak wiem że takie auta ( palące po 12l ) nie są ekonomiczne jednak chciałbym się dowiedzieć od samych użytkowników tych aut co o nich sądzą.

Czy spotkaliście się w takich autach z instalacja LPG ?

Łaknę wszelakich informacji.

Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Też tak myślę, aczkolwiek ktoś się z takim czymś spotkał??

Może ktoś ma pomysł jak rozwiązać problem łakomej bestii :D

Może jest jakiś sposób żeby przeszłą na diete :D

Może jakiś swap z innego silnika o podobnej/większej mocy :D

Opublikowano

Robiliśmy kiedyś Rolls-Royca z lat 50-tych . No i przyjechał do nas do warsztatu taksówkarz . Ogląda tego Rollsa łazi cmoka i pyta się " panie jaki to ma silnik ? "

Rzędowa ósemka 5,7 l oczywiście benzyna , " e panie ja to bym tu diesla z Mercedesa beczki wstawił co by sie ekonomicznie jezdziło " :duh:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Robiliśmy kiedyś Rolls-Royca z lat 50-tych . No i przyjechał do nas do warsztatu taksówkarz . Ogląda tego Rollsa łazi cmoka i pyta się " panie jaki to ma silnik ? "

Rzędowa ósemka 5,7 l oczywiście benzyna , " e panie ja to bym tu diesla z Mercedesa beczki wstawił co by sie ekonomicznie jezdziło " :duh:

darti123

umarlem! Caly tydzien bede z tego zlewal :clap: