Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajne wyscigi były w niedzielę we Francji ( tor Magny Cours ). Oba zostały wygrane przez BMW 320si, a w drugim wyścigu Jorg Muller startując z 7 pozycji przebił się przez Seaty na 2 miejsce. Polecam relacje na Eurosporcie z kolejnych wyścigów( http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/championship/calendar_sea55.shtml ).
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Andrzej 540 hehe ja te wyscigi ogladam juz od 4 lat :) heehhe ogladam wszystkie chyba ze cos mi uniemozliwia to niestety nie widze :(. Ogladam takze Motory ,ktore beda teraz w sobote i Formule 1 takze. :D

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano
To w tych wyścigach startuje Andy Priaulx w BMW?

Glasurit Polska - Division of BASF - The Chemical Company

Profesjonalne dobieranie lakierów samochodowych.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
GarD, tak Andy Priaulx jest mistrzem z 2005 roku. Kicha wcześniej to oglądałeś ETCC ( Mistrzostwa Europy Samochodów Turystycznych ), pod nazwą WTCC ( Mistrzostwa Świata Samochodów Turystycznych ) to dopiero od 2005r ( w sumie to tylko nazwa inna ). Cieszę się, że nie tylko mnie te wyścigi się podobają. Mam nawet plan wybrać się do Brna 02-03/09/2006 i zobaczyć to na żywo :)
Opublikowano
Może nie za często, ale zdarza mi sie oglądać. Fajna sprawa! relacje z wyścigów DTM na Eurosporcie chyba nie lecą? Baa, w DTM chyba nawet BMW nie bierze udziału... chyba tylko Audi i Mesie - przynajmniej tak mi sie wydaje:P

Glasurit Polska - Division of BASF - The Chemical Company

Profesjonalne dobieranie lakierów samochodowych.

Opublikowano
Ta DTM nie leci w Eurosporcie i BMW tam raczej nie ma tylko Audi Mesie i Ople. Andrzej wiem wczesniej WTCC a wszystko zaczelo sie od BTCC :)

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'