Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy tzw emulator zmieniarki co można kupić na allegro da rady podpiąć do fabrycznego radia w bmw E39 jeżeli mam kaseciaka i nie mam zmieniarki ??

np. http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-mp3-sd-usb-bmw-e46-e39-e38-x5-i4785602094.html

Bo na aukcji zapewniają,

A jeżeli tak to na jakiej zadzie będę mógł ją uruchamiać i przełączać między piosenkami

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć.

Ja również zastanawiam się nad podłączeniem zmieniarki do radia. I nasuwa się moje pytanie. Otóż czy ktoś z was słyszał o urządzeniu zwanym ncXus V3? Z tego co się rozglądałem po internecie zauważyłem, że montowali jest panowie do audi. Niestety o bmw nic nie znalazłem. Drugi problem jest taki, że to urządzenie jest tylko dostępne za naszymi zachodnimi granicami. Z tego co wywnioskowałem posiada ono oprócz emulatora zmieniarki, moduł BT który(moim zdaniem) mógłby łączyć się z telefonem i służyć jakoś zestaw głośnomówiący w naszym aucie.

Moja prośba więc jest taka jeżeli ktoś coś więcej wie o tym urządzeniu, gdzie można ew nabyć je w PL i ogólnie czy jest gra warta świeczki, czy lepiej podłączyć zwykły emulator.

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Również podłącze się pod temat. Też zastanawiam się nad kupnem takiego emulatora, ponieważ mam już dosyc walki z oryginalną zmieniarką, a myślę, że taki emulator jest bardzo dobrą alternatywą. Dla przykładu takie coś http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-mp3-sd-usb-bmw-e46-e39-e38-x5-i4984712044.html. Przerabiał już ktoś może takie urządzenie? Czy po podpięciu tego trzeba odłączyc oryginalną zmieniarkę jeśli takowa jest czy może zostac? I drugie pytanie czy konieczne jest wpinanie się za radiem, czy można zainstalowac to urządzenie oczywiście po przeróbce kostek np. obok oryginalnej zmieniarki? Zależy mi po prostu na porządku w kabinie i nie chciał bym niczego wiercic przerabiac itp.