Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jestem posiadaczem bmw x3 i mam następujący problem gdy włączam przełącznik na pozycję auto to cały czas pala się xenon o zielona dioda święci cały czas. Problem tkwi w zaprogramowania czy też coś z czujnikiem?

Pozdrawiam

Opublikowano
A auto masz od dawna ? I czy przedtem było inaczej , bo może być czujnik albo może ktoś go zakleił żeby światła się włączały automatycznie po odpaleniu .
Opublikowano
auto posiadam 2 tyg kupione w DE. Ta było od początku a nie sadze ze jest zaklejone ponieważ auto jeździło i obecnie nadal jeździ w DE . Za każdym raz gdy przekrece brzęczy 8 razy w liczniku. ja podejrzewam ze nie jest zaprogramowany auto i przez to tak pika
Opublikowano
Za każdym raz gdy przekrece brzęczy 8 razy w liczniku.

Ale co ci brzęczy w liczniku ???? Co ma licznik wspólnego z czujnikiem zmierzchu który jest w lusterku ???

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Witam

nie wiem co mam zmienić w komenda w pliku MAN.

A to ze brzęczy (pika) to taki dźwięk jak zapomnisz wyłączyć świateł tylko ze 8 razy.Dlatego tez pomyślałem o tym....

Opublikowano
Kolego może masz system namierzania satelitarnego i on wtedy może pikać, sprawdź czy nie masz jakiegoś przycisku w okolicach pedału przyśpieszenia. :D