Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. Czy w Warszawie poleci ktoś miejsce gdzie kompleksowo czyszczą wnętrza? Od A do Z. Skóry, plastiki itd. Tylko sprawdzone i konkretne oferty. Dzięki.
Opublikowano
jest 30 innych ktorzy robia tak samo dobrze i duzo taniej.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
ja czasem zaopatruję się w specyfiki w ostatnim z w/w listy, chłopaki dobrze doradzają i nie proponują najdroższych rozwiązań - mogę polecić.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
jak chcecie to zapraszam do mnie, mozecie nawet sami zrobić sobie dobrze w swoich autach :mrgreen: jak cos to piszcie na PW...
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
jak chcecie to zapraszam do mnie, mozecie nawet sami zrobić sobie dobrze w swoich autach :mrgreen: jak cos to piszcie na PW...

POszlo na priv :8)

• Członkowie klubu
Opublikowano
odpisałem na oba PW :cool2:
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Ja ktoś z Wołomina, Zielonki, Rembertowa, Radosci, Otwocka itp... to polecam http://kanar-customs.pl/

Facet od zawsze w auto detailingu, robi tez łódki i skutery wodne, generalnie najlepszy w wawie stosunek jakośc/cena, nie wciska kitu ogólnie bardzo w poządku,

możecie powoływać sie na minie (Krzysiek bmwklub 320si) i powinien dać zniżkę :cool2: ...

Opublikowano

A czy ktos uzywal z forum chociaz jedna z tych firm bo tez bym skorzytal ?? :)

Ja polecam kolege Kri35, fachowo prefesjonalnie super relacja jakosc do ceny, terminy z ewidentnych powodow troche dluzsze oczywiscie ale warto.

Moja La Bunia

DO E9x :