Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wyrwać w stanie jak najbardziej jesteś tylko przygotuj się na wyłożenie drugie tyle w naprawy w ciagu nastepnych przejechanych 20tys km żeby tym sie dało jeździć :cool2:
Opublikowano
Przed zakupe warto skoczyć na stację diagnostyczną, jak kupowałem poprzedni samochód to tak zrobiłem (nie będę mówił jaka marka bo mnie zjecie, ale auto bardzo awaryjne), po tym mniej więcej wiemy na czym stoimy (i właściciel zazwyczaj też) i albo możemy się targować co do ceny, albo jedziemy do domu. Wszystkiego nigdy nie sprawdzisz, ale jak 740i E38 z pierwszych lat produkcji będzie kosztowało 13 tyś zł i okażę się, że do robienia jest niewiele rzeczy to można brać. Nie mówię, że te 7-tki co wysłałem są idealne, bo na 80% jest tam dość dużo do robienia (może nawet w takim wypadku bedzie opłacało się kupno tego auta), ale póki nie przejadę się zobaczyć to nic z tego nie będzie. Wyglądają na zdjęciach nie najgorzej, ale oglądałem już wiele aut, widziałem dużo ładnych na zdjeciach i w rzeczewyistości, ale widziałem też mnóstwo pięknych na zdjęciach i trzymającego się na farbie szmelcu w rzeczywistości. Pewna jest jedna rzecz, na 100% nie pojadę dalej niż 200 km od domu, aby obejrzeć auto za 13 tyś zł ;) Apropo szmelcu to mój znajomy tak robi. Wyszukuje jedną z najtańszych fur danej marki i modelu na otomoto i potem dłubie w tym po pracy, zamawia części, jeździ do lakiernika. Zna się na tym, więc zawsze patrzy czy najdroższe rzeczy są sprawne i robi z brzydkiego kaczątka piękną furę. Niestety nie ta marka go interesuje, często mawia, że "bez gwia.....nie ma jazdy..."
Opublikowano
http://allegro.pl/bmw-e39-525i-xenon-felgi17-ladna-zadbana-i4786711882.html Jeden z egzemplarzy. Przebieg duży, ale nie ma co się oszukiwać, wszystkie tyle mają, ten wydaje się uczciwy.

Chciałeś napisać przebieg średni czyli normlany , tak naprawdę można nadal myśleć że może być o 100 tyś skręcony , tylko u nas przebiegi powyżej 200 tyś to kosmos nigdy już się chyba nie nauczymy. Ogólnie w tej kwocie której szukasz każdy praktycznie z modeli jakie nam przedstawiłeś bedzie miał powyżej 300 tyś , a o seri 7 już nie wspomne bo tam pewnie powyżej 500 tyś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.