Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ehh te zarabiste przebiegi :duh: a ja chce z 2008 roku i same ktore mi pasują maja po 200 tys km :mad2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

temat przebiegu moze zostawmy w spkoju , po co sie denerwowac :evil: wiadome ze cofany :mad2:

tutaj rozkodowany vin ale mi on nic nie mowi o aucie...

Art. Wartość

Numer podwozia WBAEL91090PA26216

Kod typu EL91

Typ 330D (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M57

Pojemność skokowa 3.00

Moc 135

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor STAHLBLAU METALLIC (372)

Tapicerka STANDARDLEDER/HELLBEIGE 2 (ARBEITSN (N6HC)

Data prod. 2001-11-21

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Opublikowano
do wawy mam 300km ale poprosze kogos z gsxrforum i wstepnie moze ktos obluka auto , co do przebiegu jak go sprawdzic ? biorac pod uwage tylko stan auta czy w serwisie bmw czegos sie dowiem ?
Opublikowano
W serwisie oczywiście mogą sprawdzić przebieg w bazie, ale standardowo musisz być właścicielem samochodu...no chyba, że jakoś fajnie zagadasz i trafisz na spoko pracownika :) Mi gość w ASO kiedyś powiedział, że Włochy i Francja to dziwne narody, często nie ma absolutnie żadnego wpisu od momentu zakupu auta :roll:
Opublikowano
W serwisie oczywiście mogą sprawdzić przebieg w bazie, ale standardowo musisz być właścicielem samochodu...no chyba, że jakoś fajnie zagadasz i trafisz na spoko pracownika :) Mi gość w ASO kiedyś powiedział, że Włochy i Francja to dziwne narody, często nie ma absolutnie żadnego wpisu od momentu zakupu auta :roll:

Dlatego duzo handlarzy Sciaga auta wlasnie z tych krajów bo pole manewru jest duze :cool2:

Włochy Francja raj dla handlarzy :cool2:

A nasi łowcy okazji patrzą tylko na cene :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Stać ich na nowe auta, więc zasadniczo niezbyt dbają o serwis bo i po co? jak auto zaczyna się psuć to je sprzedają i kupują nowe :wink: Co ich obchodzi że jakiś biedak w Europie Wschodniej będzie płakał na forum jakie to BMW jest beznadziejne i że psuje się co tydzień :cool2:

Swoją drogą u nas większość zainteresowanych szuka auta z pełną historią serwisową nie po to by dalej je serwisować tylko właśnie po to by nie ruszyć przy aucie palcem :cool2:

Tu na forum nawet się ktoś chwalił że jeździ do ASO z własnym filtrem i olejem - płaci za usługę właśnie po to by mieć wpis w książce :duh:

Tacy frajerzy jak ja, którzy oddają 11letnie auto na pełen serwis, tzn. wszystko sprawdzić i co trzeba wymienić zdarzają się niezwykle rzadko. Reanimacja i podtrzymywanie przy życiu to standart :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie jak znalezc uzytkownika "nick" ktory sprzedawal auto ktore podalem w temacie . Temat z ogloszeniem zostal usuniety i nie wiem jak go znalezc. prosze o pomoc.
Opublikowano

Dlatego duzo handlarzy Sciaga auta wlasnie z tych krajów bo pole manewru jest duze :cool2:

Włochy Francja raj dla handlarzy :cool2:

A nasi łowcy okazji patrzą tylko na cene :cool2:

i tu się mylisz. Włochy nie ustalisz, ale z Francji ustalisz przebieg z dokładnością do ostatniego przeglądu rejestracyjnego. Tylko trzeba wiedziec jak.

Opublikowano
Panowie jak znalezc uzytkownika "nick" ktory sprzedawal auto ktore podalem w temacie . Temat z ogloszeniem zostal usuniety i nie wiem jak go znalezc. prosze o pomoc.

pomoze ktos ???

Opublikowano

pomoze ktos ???