Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, własnie załozyłem sobie pełen komp. Wczesniej miałem tylko ten na 8 przycisków. No ale nic udało się podłączyc. Mam teraz pytanko czy trzeba to jakos zkalibrowac? oraz jak to zrobic? Na wolnych obrotach po nacisnieciu przycisku "verbr" pokazuje mi 2,9l na wolnych obrotach. Czy tak powinno byc? Ale kiedy nacisnę przycisk "Geschw" to pokazuje 74km/h mimo ze auto stoji w miejscu. Cos zle podłączone? A moze ktos mi wytłumaczy do czego jest reszta przycisków oraz jak się posługiwac tym kompem bo nie mam instrukcji obsługi. Bede bardzo wdzięczny
Opublikowano

Verb to jest srednie spalanie i nie pokazuje ci 2,9 litra tylko 2,9l/100km przynajmniej tak powinno pokazywac z drugiej strony to cos za malo.

Geschw to srednia predkosc.

Reichw to zasieg.

A-Temp to tem na zewnatrz chociaz to juz pewnie miales na starym kompie.

Distanz: wpisujesz sobie ile masz km do zrobienia i on na postawie sredniej predkosci wylicza czas jaki masz do zrobienia, w miare jazdy odejmuje kilometry i czas.

Jakbys mial jakies pytania to pisz :)

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg