Skocz do zawartości

wymiana tlumika w E34 model 535i - zamiennik ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich - czytam od jakiegos czasu forum ale nie bylo okazji sie rejestrowac a obecnie mam klopot. Musze wymienic tlumik w mojej E34 535i - koncowy i srodkowy - Poniewaz mechanik nie ogarnia do konca trikow z zamiennikiem to zapytam specow jak WY czy pasuje do tego modelu tlumik z innych wersji bo dedykowany do 535i jest cholernie drogi :( macie jakis pomysl ? jesli macie wiedze na temat zamiennika z innego modelu odnosnie koncowego i srodkowego tlumika prosze PISAC bede wdzieczny - pozdrawiam Dawid
Opublikowano

Ja ostatnio też musiałem wymienić tłumiki środkowy i końcowy. Ponieważ zależało mi na czasie kupiłem zamienniki z Allegro - wtedy była tylko jedna oferta do 535i i taki komplet kosztował ok. 5 stówek. Póki co jest ok, kształtem mniej więcej pasowały, nie są głośne i jedyne co to dali kiepskie obejmy, więc trzeba ich pomęczyć o lepsze albo samemu coś sobie dobrać...

Co do stosowania zamiennie z innych modeli to niestety nie mam pojęcia...

Pozdrawiam.

Opublikowano
Ja też szukam i innych w tak dobrej cenie nie znalazłem. Mimo wszystko sporo no ale cóż

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!